TV der bevæger dig

Netto donerer overskudsmad til påskefrokoster på væresteder

Skærtorsdag morgen pakker Netto overskudsmad, der ikke kan holde sig henover påsken, sammen, og sender det afsted ud til væresteder, der arrangerer påskefrokoster.

Netto leverer overskudsmad til væresteder i hele Danmark. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

I påsken sender Netto sammen med FødevareBanken overskudsmaden fra de mange helligdagslukkede butikker ud til væresteder i hele Danmark, som arrangerer påskefrokoster for danskere, der ikke selv lige kan overskue at lave en hyggelig påskefrokost.

I Syd- og Sønderjylland vil FødevareBanken levere mad til blandt andet Fredericia Krisecenter, Aabenraa Krisecenter og Cafe Parasollen i Haderslev.

Læs også Overskudsmad skaber glæde hos udsatte

På Aabenraa Krisecenter vil frivillige i dag forvandle maden til et påskemåltid for cirka 12 gæster og brugere af centeret. 

På Cafe Parasollen i Haderslev og krisecenteret vil de spise påskefrokost på lørdag, og i Fredericia er det meningen, at påskemaden pakkes om til maddonationer til centerets brugere. Maden bliver delt ud i løbet af påskedagene.

FødevareBanken leverer frisk overskudsmad fra 57 påskelukkede Netto-butikker landet over. I alt donerer fødevarekæden 15 tons mad til værestederne.