Nu skal der spises lokalt

I Aabenraa vil de forene den sønderjyske madkultur og sundhed.

Stjernekokken Thomas Rode er blandt deltagerne, når det i næste uge handler om den sønderjyske madkultur og sundhed ved en række arrangementer i Aabenraa.

Thomas Rode er kok på michelin-restauranten Kong Hans i København, men stammer fra Sønderjylland.

Ideen er at koble lokale producerede fødevarer sammen med, hvad der dels serveres ude på arbejdspladserne, dels hvad kommunen tilbyder af mad.

Initiativtageren er Rikke Buthler.

- Jeg, som Aabenraa-borger, føler, at tiden er til, at vi bør tage stilling ? og måske gå et skridt foran. Alle taler om sundhed. Alle taler om lokalproducerede fødevarer. Men der sker jo ikke noget, medmindre der tages et initiativ for at se, om der kan skabes en platform til at forene sundhed og lokale fødevarer, siger hun.

Mere på linket nedenunder.

Sunde Sønderjyske Madoplevelser på Facebook