TV der bevæger dig

Orienteringsløbere på charmeoffensiv

De løber mest for sig selv med kompas og kort i skovene. Men orienteringsløberne vil have flere til at være med.

01:23

Borgmester Thomas Andresen med kort og kompas

1 af 2

April skal fremover være lig med orienteringsløb. Så for at reklamere for deres idræt har landets forskellige orientereringsklubber været på charmeoffensiv landet over. Det har de også været i dag i Aabenraa.

De seneste to år har orienteringsklubber i hele landet inviteret til "find vej dagen". Og i dag var der rigtig mange der havde fundet vej til det arrangement. Kompasset og kortet fra fremme mange gange i dag, da rutinerede og mindre rutineret løber var trukket i løbeskoene.

Sidste år mødte 85 løbere op i Aabenraa. Det var noget mere end forventet. Derfor har forventningerne til ?Find vej dagen? i år været endnu højere.

- Det er gået rigtigt godt indtil videre. Vi satsede på 100, men vi har med sikkerhed krydset 115, siger Finn Hove der er formand for orienteringsløberne i Aabenraa Idræts og Gymnastikforening

I dag var også borgmester Thomas Andresen mødt op. Han havde i dag sit første møde med orienteringsløb. Om de i Aabenraa skal til at skrive et nyt medlemskort ud til borgmesteren, det kan du får svar på i aftens udgave af TV Syd.

Mest sete på tvsyd.dk