TV der bevæger dig

Politiet efter påsat bilbrand: Vi har brug for hjælp

En bil udbrændte og tre andre fik brandskader ved en påsat brand ved midnat på parkeringspladsen Slotsgyden i Aabenraa. Politiet beder om hjælp.

01:23

Den udbrændte bil på pladsen i Slotsgyden i Aabenraa

Den udbrændte bil: Brand var påsat.

Fladt dæk efter branden.

1 af 3

Politiet i Aabenraa efterforsker en påsat bilbrand på en parkeringsplads midt i byen ved midnat. En bil udbrændte totalt, mens tre andre fik alvorlige skader.

- Vi får brug for hjælp, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen, leder af lokalpolitiet i Aabenraa. Der har været fest i området ved parkeringspladsen, så måske har nogen set gerningsmanden.

Der stimlede mange mennesker sammen, da bilerne brændte.

- Måske har nogen haft travlt med at komme den anden vej, tilføjer han.

Politiet får anmeldelsen kl. 0.08. Den lyder på, at der er brand i en enkelt bil, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Inden brandvæsenet når frem, har ilden bredt sig, så tre biler bliver brandskadet. Og mindst den ene af dem er også forsøgt antændt.

- Et vidne ser en person ved den første bil, som brænder. Signalementet er sparsomt: En mand, ca. 185 cm og iført mørk hue og mørkt tøj. Ham vil vi gerne snakke med. Det kan jo oså være et vidne. Vi er meget interesserede i at høre nærmere fra vidner, siger vagtchefen.

En af de skadede biler køres væk

På p-pladsen forlyder det, at der har været fyrværkeri i den ene bil. Men Jan Lambertsen afviser, at det kan selvantænde:

- Men om der er brugt fyrværkeri til at antænde, skal de tekniske undersøgelser afgøre, siger han til TV SYD. 

 

Mest sete på tvsyd.dk