Politiet fortsætter massiv indsats mod uro

Syd- og Sønderjyllands Politi var søndag aften massivt til stede i Aabenraa, der har været plaget af ulovligt fyrværkeri, uro og gaderæs.

Søndag aften registrerede Syd- og Sønderjyllands Politi 45 personer i området omkring Madevej i det centrale Aabenraa og skrev 27 sager. 

Politiet har over en længere periode forsøgt at bekæmpe den uro, der har skabt utryghed blandt borgerne i Aabenraa med generende kørsel og affyring af kanonslag omkring Madevej i det centrale Aabenraa.

Blandt de 27 sager, som politiet skrev søndag aften, var fem sager om hastighed, en sag om euforisende stoffer, 12 sager om uro og uorden og to om generende kørsel.

Ved Frøslev grænse blev der beslaglagt tre strygere. Føreren af bilen erkendte sagen og blev sigtet efter fyrværkeriloven.

”Vi har sat ind med en massiv politiindsats for at genskabe trygheden for borgerne i Aabenraa. Vi efterforsker alle hændelser og sender fortsat et meget tydeligt signal til de unge om at stoppe uroen. Vores indsats fortsætter, så længe det er nødvendigt”, siger leder af beredskabet i Syd- og Sønderjyllands Politi politiinspektør Tage Jehn i en pressemeddelelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi hører gerne fra borgere, der har information, som kan bringe dem nærmere til at få sat en stopper for urolighederne, eller hvis man oplever uro, på telefonnummer 114.