Pølsemand i hård træning

Walter Jürgensen, Havnegrillen i Aabenraa, er gået i hård træning. Han skal på søndag deltage i hotdogmesterskabet i Tivoli Friheden i Århus.

Pølsemanden i Aabenraa er udvalgt til at deltage i konkurrencen sammen med fem konkurrenter af en prøvespiser fra dagbladet Børsen, der står bag arrangementet.

Walter Jürgensen mener, at kunsten at lave en mesterskabshotdog kræver en solid pølse fra slagteren med fribragt brød tilsat tilbehør i beherskede mængder.

Pølsemanden deltager i kategorien "traditionel", hvor en hotdog er en pølse fyldt med svinekød indpakket i et brød. Pølsen garneres med sennep, ketchup, løg og agurkesalat.

Konkurrencen omfatter også en gourmet-klasse, hvor deltagerne har mere fri hænder. Brødet kan være fyldt med kød, fisk eller grøntsager.

Deltagerne bliver bedømt af 15 dommere.