Reklamefremstød: Bliv gift i julehjertebyen!

Er drømmen et bryllup i skæret fra lysene på juletræet, med tonerne af Jingle Bells i ørerne og duften af brændte mandler i næseborene? Så er det nu, man skal ned på knæ. I december kan giftelystne par nemlig blive viet i Julehjertebyen på Storetorv i Aabenraa.

I to weekender vil Aabenraas borgmester Tove Larsen agere Kirsten Giftekniv og forestå vielserne. Det bliver lørdag den 11. og lørdag den 18. december. Det sker i en mini-udgave af det gamle rådhus.
 
Aabenraa Kommune opkræver normalt et gebyr på 2.000 kr., for at foretage vielser udenfor vielseskontorerne. Men i den hjertevarme sags tjeneste bliver det gratis at blive viet den 11. og 18. december i Julehjertebyen.
 

Gløgg i stedet for champagne

Arrangementet sker i et samarbejde mellem Et Hjerte for Alle og Aabenraa Kommune, og der pyntes op med rød løber og fakler, og måske skiftes champagnen ud med juleæblegløgg til brudeparret og deres gæster. Brudeparret kan også vælge at blive kørt i en lille hestevogn til og fra brylluppet. Så der skulle være gode muligheder for et romantisk og anderledes bryllup.