TV der bevæger dig

Se og hør bankrøver

Politiet offentliggjorde i sidste uge billeder og lyd fra et røveri i Padborg i marts. Men det har ikke givet nye spor. Derfor gentages efterlysningen.

00:21

Fra røveriet i Padborg 6. marts.

Røveren fotograferet uden for banken.

1 af 3

- Vi har slet ingen henvendelse fået, siger kriminalassistent Henning Wollesen,Syd- og Sønderjyllands Politi, Aabenraa, til TV SYD. Men vi håber stadig, at nogen kan genkende ham.

Tromlerevolver

Røveriet - mod Danske Bank på Møllegade i Padborg - fandt sted 6. marts 2012 kl. 12.16.

Røveren bar en markant strikhus med huller til øjnene. Han løb direkte til kassen og truede de ansatte væk med en tromlerevolver. Han tog selv penge i kasserne og lagde dem i en hvid stofpose. På vej væk fra banken - ad et stisystem mellem Østergade og Hasselhaven, smed han forskellige beklædningsdele. Derfor er lydoptagelsen fra røveriet det bedste spor.

Se og hør røver

Røveren i fuld figur

Røveren taler dansk. Han er mellem 25 og 30 år og ca. 180 cm høj. Han er kraftig til muskuløst bygget og har muligvis kraftige kinder. Trods stikhuen ved politiet, at han har blondt karseklippet hår.

Ved røveriet var han maskeret med en sort strikhue med huller til øjenene, en grå hættetrøje og iført blå cowboybukser og hvide gummisko. Han havde hvide engangshandsker på.

Politiet kan kontaktes via 1-1-4.

Du kan også se video-filen fra røveriet her.