Spis æg og støt hospitalsklovnene i Sønderjylland

Danæg og Danske Hospitalsklovne har indgået et samarbejde, der skal hjælpe de indlagte børn på blandt andet Sygehus Sønderjylland.

Danæg, der ligger i Christiansfeld, har indgået en aftale med Danske Hospitalsklovne for at få flere klovne ud på hospitalerne til glæde for de indlagte børn og deres familier.

- Vi kan se, at Danske Hospitalsklovne gør et stort stykke arbejde på Sygehus Sønderjylland, og vi tror på, at de gør en forskel i hverdagen for de indlagte børn og deres familier. Derfor har vi valgt at samle alle vores sponsorater i ét og på den måde gøre en stor forskel – både for hospitalsklovnene og ikke mindst for de børn og deres familier, der er indlagt på blandt andet Sygehus Sønderjylland, siger Preben Rokkjær, der er salgs- og marketingdirektør hos Danæg, i en pressemeddelelse.

I dag når Danske Hospitalsklovne cirka halvdelen af de indlagte børn på alle landets sygehuse. Med sponsoratet fra Danæg håber de på, at de kan nå 75 % af alle børnene.

- Danske Hospitalsklovne er i fuld gang med at udvide antallet af hospitalsklovne, så vi bedre kan leve op til den efterspørgsel, der er på blandt andet Sygehus Sønderjylland. Danægs bidrag er med til at sikre den udvidelse af aktiviteterne, så endnu flere indlagte børn kan få glæde af en hospitalsklovn, siger Kenneth Øhrberg, der er direktør for Danske Hospitalsklovne.

Foruden sponsoratet fra Danæg får Danske Hospitalsklovne 1 krone for hver købt pakke skrabeæg i fem kampagneperioder. Første periode løber fra uge 9 til uge 12, og der vil være i alt fem kampagneperioder i løbet af året.