TV der bevæger dig

Tidligere trafikminister er tilbage i transportsporet - nu i Padborg

Tidligere transportminister Carina Christensen rykkede mandag ind direktørkontoret i vognmandsorganisationen ITD’s hovedkvarter i Padborg.

Tidligere transportminister Carina Christensen, til venstre; blev mandag vist rundt i ITD’s hovedkvarter i Padborg. Foto: Hans Lausten, TV SYD

Carina Christensen skal som ny adm. direktør stå i spidsen for den fortsatte udvikling af transportorganisationen ITD, der har  omkring 780 medlemsvirksomheder og knap 60 medarbejdere.

- Transportbranchen er udfordret og under stor forandring. Vi skal se mulighederne i den nye teknologi og ikke trusler, siger Carina Christensen, ny direktør for ITD, til TV SYD.

Vi skal se mulighederne i den nye teknologi og ikke trusler

Carina Christensen, ny direktør for ITD.

Carina Christensen er uddannet cand.negot. med speciale i international økonomi. Hun har siddet i Folketinget for De Konservative i perioden 2001 – 2011 og var herudover transportminister og familie- og forbrugerminister samt kulturminister. 

Carina Christensen skal som ny adm. direktør stå i spidsen for den fortsatte udvikling af transportorganisationen ITD, der har  omkring 780 medlemsvirksomheder, knap 60 medarbejdere og hovedsæde i Padborg. Foto: Hans Lausten, TV SYD

I perioden efter Folketinget har Carina Christensen været direktør for erhvervsorganisationen UdviklingVejen i Vejen Kommune og senest direktør for Nordisk Innovation under Nordisk Ministerråd, hvor der har været særligt fokus på skabelse af innovative løsninger inden for digitalisering, internationalisering og grøn vækst.

Carina Christensen afløser Jacob Chr. Nielsen, der i juni efter 6 år forlod direktørposten i ITD.