TV der bevæger dig

Tre mænd varetægtsfængslet for voldtægt på pizzeria

Tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have voldtaget en 17-årig pige på et pizzeria i Aabenraa.

Foto: Local Eyes

Politiets arbejde på Savannah Pizza & Burgerhouse på Rådhusgade i Aabenraa har nu ført til, at de tre personer, som fredag blev anholdt, efter en 17-årig pige anmeldte en voldtægt i pizzariet, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

- Jeg kan bekræfte, alle tre mænd er blevet fængslet i fire uger, efter de sidst på dagen fredag blev fremstillet i grundlovsforhør, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre på politiets anmodning.

Politiets teknikere arbejdede fredagen igennem på at sikre spor på pizzeriaet. Foto: Local Eyes

Voldtaget på pizzeria

Sagen tager udgangspunkt i en voldtægtsanmeldelse fra en 17-årig kvinde. Ifølge den unge kvinde blev hun omkring ved 4-tiden natten til fredag voldtaget i pizzeriaet på Rådhusgade.

Hele fredag efterforskede politiet derfor sagen og sikrede tekniske spor i pizzeriaet, ligesom tre mænd på henholdsvis 19, 19 og 23 år blev anholdt først på dagen fredag. Og de tre er altså nu varetægtsfængslet i sagen og sigtet for voldtægten. To af dem er kendt af politiet i forvejen.

Den 17-årige kvinde blev fredag undersøgt på et center for voldtægtsofre i Kolding.