TV der bevæger dig

Uheld skaber kø på E45

Et uheld skaber onsdag eftermiddag kø på E45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning. En lastbil har påkørt et køretøj, som var i nødsporet. Politiet melder om ingen tilskadekomne.

Lastbilen endte i grøften, efter den havde påkørt køretøjet i nødsporet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi, Twitter

Der var monteret en slag pude på køretøjet for at sikre de folk, som arbejder i nødsporet. Her ses resterne af puden. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi, Twitter

1 af 2

Et uheld skaber kø på E45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning. Uheldet er sket mellem rasteplads Øster Løgum Vest og Aabenraa N.

En lastbil har påkørt et køretøj, som befandt sig i nødsporet. Køretøjet signalerede, at der var folk i nødsporet, som arbejdede på en nødtelefon. Føreren af lastbilen mistede herredømmet og kørte i grøften. 

- Ingen er kommet noget til. Hverken chaufføren eller de to, som befandt sig i køretøjet i nødsporet, siger vagtchefen ved Syd-og Sønderjyllands Politi Nikolaj Hølmkjær til TV SYD. 

Bagpå køretøjet i nødsporet var monteret en slags pude, som skulle sikre dem, der befandt sig i køretøjet, og dem, der arbejdede i nødsporet. 

Opdatering 14:45: Vejdirektoratet skriver, at oprydningsarbejdet tidligst forventes overstået kl. 22:00. Lastbilen bliver bjerget efter kl. 20. Der må forventes ekstra rejsetid på strækningen.

 

Mest sete på tvsyd.dk