Ung kvindelig spøgelsesbilist slap mirakuløst fra ulykke

En 23-årig kvindelig spøgelsesbilist slap mirakuløst fra ulykke på den sønderjyske motorvej i de tidlige morgentimer lørdag.

Ingen fik alvorlige skader, da en 23-årig kvinde tidlig lørdag kørte frontalt ind i en lastbil på den sønderjyske motorvej ved Rødekro. 

Hun kom helt galt ud på den sønderjyske motorvej ved Rødekro og kørte lidt senere frontalt ind i en lastbil . Ulykken var årsag til, at motorvejen lørdag morgen var spærret i begge spor i nordgående retning i op mod tre timer.

- Det er nærmest et mirakel, at den 23-årige kvinde ikke kom alvorlig til skade, da hun kørte direkte ind i lastbilen. Spøgelsesbilisten blev kørt til undersøgelse på Aabenraa Sygehus, hvor der rent rutinemæssigt også er udtaget en blodprøve, siger vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, lørdag formiddag til TV SYD.

Heller ikke andre implicerede i ulykken har fået alvorlige fysiske skader - men blev chokerede over at blive ramt af spøgelsesbilisten.

Ifølge politiet er den 23-årige kvinde kørt ned på motorvejen ved Rødekro, hvor hun har taget fejl af af ned- og opkørsler og har kørt nogle kilometer mod syd i det nordgående spor, inden hun i sin Fiat 500 torpederede en lastbil ud for rasteplads Årslev Øst.

Politiet modtog alarmopkaldet klokken 5.26. Efter oprydningen blev motorvejen igen åbnet for trafik lidt efter klokken otte.