TV der bevæger dig

Naser Khader: Kom nu i gang, Vejle!

I sin blog advarer Konservatives folketingskandidat Naser Khader nu Vejle Kommune mod at tage for let på problemet med radikaliseringen.

Meget har de seneste dage på TV SYD været sagt og skrevet om radikaliseringen af unge i Vejle. En radikalisering som Vejle Kommune har afvist finder sted.

I TV SYDs dækning har mellemøstekspert Naser Khader flere gange optrådt og understreget, at der er et miljø for radikalisering i Vejle.

Det gør han endnu én gang fredag på sin blog på bt.dk.

- Antallet af islamister i Vejle er efter min opfattelse langsomt stigende. Vurderingen er, at de i Vejle og omegn har ca 50 medlemmer. Byen har overhalet Odense og er begyndt at spille en central rolle i forhold til radikalisering ? kun overgået af Aarhus og København, skriver den tidligere vært på ?Arabiske stemmer?

Og den Konservative kandidat til Folketinget fortsætter

- Da TV SYD konfronterede Vejle Kommune med problemet, blev journalisten mødt med benægtelse og bagatellisering. Jeg tænker, at de enten ikke ved, hvad der foregår i deres egen kommune, eller også ved de det og vil ikke vide af det. Det kan naturligvis også forholde sig sådan, at de ikke er klar over problemets omfang, men så er det på tide at få hænderne op af lommerne og få det undersøgt, siger han.

Søren Peschardt, viceborgmester i Vejle, har flere gange negligeret radikaliseringen, men det mener Naser Khader er en stor fejl af Vejle Kommune.

- Desværre er benægtelse og bagatellisering noget, der præger hele det danske samfund. Man tager ikke tingene alvorligt, mens tid er og forsøger ikke at forebygge i god tid og med den rette omhu. Kom nu i gang, Vejle!

Læs hele Naser Khaders blog her