109 Rasmusser i benhård konkurrence

109 musical-talenter er mødt op på Det Danske Musicalakademi i Fredericia til audition. Alle håber at få en rolle i den nye Seebach-musical.

Der er plads til to Seebach'er i den nye Seebach-musical, som Fredericia Teater skal til at sætte op.

Men de er 109 om de to eftertragtede roller. Nogle vil være den yngre, og andre den ældre Seebach.

En af de fremmødte er Joakim Lind Tranberg. Han er snart færdig som skuespiller på skuespilskolen i Odense, og rollen ville være perfekt for ham, mener han.

- Jeg er vokset op med Seebach - både den gamle og den unge, siger han til TV SYD.

Og han har stor respekt for begge de to Seebach'er, som han synes rammer et rigtig bredt publikum.

- Jeg er fascineret af, at alle - fra min niece på tre år til min gamle mormor på 80 - har haft lyst til at lytte til det, siger han.

Med lidt god vilje ligner han faktisk Rasmus Seebach en lille smule, med sit mellemblonde hår og lidt skrå øjne; men når man håber at få fingre i sådan en rolle, er det ikke nok at ligne. Så skal man også kunne synge. Dommerne kigger nemlig både på, om kandidaterne ligner den person, de skal spille, og også om de kan danse og synge. Og det kan Joakim Lind Tranberg godt.

Til sin audition synger han sangen "Giv Slip" fra Rasmus Seebachs første album. Du kan se hans audition på TV SYDs facebook-side.

Om han gør det godt nok til at score rollen som Rasmus Seebach i den kommende forestilling,  ved han ikke endnu. Prøverne fortsætter onsdag aften til midnat, starter igen tidligt torsdag morgen, og slutter nok først når torsdag bliver til fredag.

quote

At få den her rolle ville være sindsygt. Det ville betyde rigtig, rigtig meget. Virkelig.

Joakim Lind Tranberg, skuespilelev, Den Danske Scenekunstskole - Skuespiluddannelsen i Odense

 

For Joakim Lind Tranberg ville rollen være særdeles velkommen.

- At få den her rolle ville være sindsygt. Jeg er færdig på skuespilskolen lige om lidt, og at kunne hoppe ud i det, at fylde sådan nogle store sko ud, og at have sådan en vægt på skuldrene - det synes jeg er fantastisk. Det er sådan noget, jeg elsker. Det ville betyde rigtig, rigtig meget, siger Joakim Lind Tranberg til TV SYD.