TV der bevæger dig

11 millioner kroner lige ned i foret til en heldig lottospiller

00:24

Butiksassistent hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa, Mattias Hansen, har hele søndag formiddag håbet på at vinderen af den store gevinst kommer ind i butikken, mens han er på arbejde: - Det er så stort det her.

En lottokupon med en gevinst på godt 11 millioner kroner er købt her hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 2

Lige nu må der sidde en rigtig glad Lottovinder i Aabenraa eller omegn. Vinderen kunne nemlig lørdag aften se sig 11 millioner kroner rigere.

Jeg har, hver gang der er kommet ind ind i butikken her til formiddag, tænkt: - Er der ham eller hende?

Mattias Hansen, butiksassistent, Kystvejens Nærkøb, Aabenraa

Lørdag aften vandt tre heldige Lottospillere hver især 11,66 millioner kroner.

Den ene af vinderne havde købt sin lottokupon i Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. I butikken ved man dog endnu ikke hvem, der har købt den lykkebringende kupon.

- Jeg har, hver gang der er kommet ind ind i butikken her til formiddag, tænkt: Er der ham eller hende? siger Mattias Hansen med et stort smil. Han er butiksassistent hos Kystvejens Nærkøb, Aabenraa, og fortsætter:

- Jeg håber virkelig, at vedkommende kommer i dag, når jeg er på arbejde, det ville være sjovt.

En lottokupon med en gevinst på 11 millioner kroner er købt her hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. En person fra Rødekro vandt en million kroner på millionærgarantien i denne weekends lottoudtrækninger. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

En person fra Rødekro kunne også gnide sig i hænderne efter lotto-trækningen lørdag aften. Vedkommende vandt 50 kroner på sin kupon, men kuponen udløste samtidig en millionærgaranti på en million kroner. 

Læs også Nyslået lottomillionær vil have internet og stor tv-pakke

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden