11. sejr på stribe til Sønderjyske

Sønderjyske sikrede sig tirsdag aften den 11. sejr i træk, da førerholdet Aalborg Pirates blev sendt hjem fra SE Arena i Vojens med et nederlag på 2-1.

22 kampe har Sønderjyske nu spillet i ligaen. Ud af de første 11 opgør tabte Sønderjyske de syv - men de seneste 11 kampe er alle vundet.

Den sønderjyske sejrsstime blev indledt den 29. oktober med sejren på 4-3 over Odense - og siden er alle efterfølgende kampe vundet.

I aftes sikrede Sønderjyske sig sejren  syv minutter inde i tredje periode, da Mads O. Lund scorede til slutresultatet  2-1 - til stor glæde for de  2.534 tilskuere i Vojens.

Sønderjyske indtager nu 2.-pladsen seks points efter Aalborg Pirates, der har spillet en kamp mindre.

Allerede på fredag gælder det en ny svær kamp, når Frederikshavn White Hawks tager imod, og tirsdag aften gælder det en hjemmekamp mod Odense Bulldogs.