TV der bevæger dig

154 kørte for stærkt på skolevej

Sydøstjyllands Politi havde i går parkeret en fotovogn på Langmarksvej i Horsens.

I alt 154 bilister kørte tirsdag så hurtigt på Langmarksvej i Horsens nær en folkeskole, at det udløste en bøde. 16 af dem kan også se frem til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 79 kilometer i timen.

Skolestart betyder politikontrol på skolevejen og ved skolerne. Kontrollen omfatter også automatisk trafikkontrol med fotovogn, og Sydøstjyllands Politi havde i går parkeret fotovognen på Langmarksvej i Horsens. 

Læs også Folk kører for stærkt ved skolerne trods advarsler

Kontrollen var opstillet i tidsrummet fra 06.48 til 12.21 nær Langmarksskolen og målte trafikken kørende i østlig retning. Her kørte ialt 154 bilister så hurtigt, at det udløste en bøde. 16 af dem kan yderligere se frem til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 79 kilometer i timen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er et meget højt antal fartsyndere – ikke mindst i betragtning af, at det er offentligt kendt, at politiet gennemfører skolevejskontroller i forbindelse med skolestarten. Sydøstjyllands Politi har lavet en række andre skolevejskontroller de seneste dage - men ingen har haft tilnærmelsesvis så mange overtrædere.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden