16-årig bag trussel om skoleskyderi

På et socialt medie blev der i dag truet med skydning på Spangsbjerg/Cosmossskolen i Esbjerg. Kort tid efter blev gerningsmanden, en 16-årig dreng anholdt.

På et socialt medie blev der i dag truet med skydning på Spangsbjergskolen i Esbjerg. Kort tid efter, nemlig klokken 14.18, blev gerningsmanden, en 16-årig dreng fra Esbjerg, anholdt.

Han har tilstået, at han fremsatte truslen, men har fortalt at han ikke selv opfattede den som noget, der var alvor bag. Han havde heller ikke forestillet sig, hvilke konsekvenser, truslen kunne få, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på twitter.

Politiet, som var kun 300 meter fra skolen (på drabsstedet), kom hurtigt til skolen, som blev omringet. Eleverne fik besked på at blive i klasselokalerne. 

Eleverne blev holdt på skolen lidt længere, men i løbet af eftermiddag blev alle hentet af forældre eller bedsteforældre. 

Det vil i løbet af i aften eller i morgen blive vurderet, om den 16-årige skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.