16-årig pige voldtaget på Vorbasse Marked

Sydøstjyllands Politi søger vidner til at en voldtægt på Vorbasse Marked. Ved to-tiden søndag nat opsøgte en 16-årig markedets vagter og fortalte, at hun var blevet voldtaget ved Unge-campen.

Sydøstjyllands Politiet indledte hurtigt en efterforskning på stedet. Teknikere og hunde undersøgte området, ligesom den unge pige blev undersøgt på voldtægtscentret i Aarhus for at sikre spor.

Det har dog ikke ført til gerningsmændene. Derfor opfordrer politiet eventuelle vidner til at melde sig. F.eks. hvis de har set de fire unge mænd før eller efter voldtægten?

Den 16-årige var på vej fra markedspladsen til Unge-campen.

Ved en toiletvogn ved Familie- og Unge-camping blev hun antastet af en mand og trukket ind i et budskads.

Her var i alt fire mænd. To holdt kvinden fast, men en af mændene begik fuldbyrdet voldtægt. Den fjerde mand holdt vagt under overgrebet.

Efter voldtægten løb de fire mænd over en parkeringsplads mod Hovborgvej.

De fire mænd, der alle beskrives som etniske danskere, talte med udpræget jysk dialekt. De beskrives endvidere som:

A: mand, 33 - 36 år, 180 - 190 cm høj, kraftig til buttet af bygning, 2 - 3 cm mørkt pjusket hår.

B: mand, 30 - 40 år, 180 - 190 cm høj, kraftig bygget, med skægstubbe og skaldet.

C: mand, 35 - 38 år, 170 - 180 cm høj, 5 - 6 cm langt tilbagestrøget lyst hår.

D: mand, 3- 4 cm mørkt pjusket hår, ugegammelt fuldskæg.

- Vorbasse Marked besøges af op mod 250.00 mennesker og gerningsmændene behøver således ikke at være lokale, men kan komme mange steder fra, skriver politiet i en pressemeddelelse. Det betyder, at selv om du ikke er fra lokalområdet, så kan du godt have vigtig viden om en gruppe mænd med de nævnte signalementer. Er det fire kammerater, som du ved hvem er? Så hjælp politiet ved at ringe 114, lyuder opfordringen.