16 byggegrunde revet væk

Boligmarkedet viser for alvor tegn på, at det går den rigtige vej. Torsdag tog det kun to en halv time at sælge ikke mindre end 16 byggegrunde i Bredballe ved Vejle.

Efter mange år med nedgang og krisesnak ser det nu for alvor ud til, at boligmarkedet er ved at tø op. Torsdag blev 16 byggegrunde i Bredballe ved Vejle reserveret af bolighungrende købere på rekordtid. To en halv time tog det at få grundene fordelt.

- Hvis vi ser på historikken for de seneste tre år, så har vi solgt mellem seks og 13 grunde pr. år. Så at få reserveret 16 grunde på den første dag og endda på kun to en halv time, det overgår min vildeste fantasi, siger daglig leder af Home i Vejle, Jesper Guldmann, til TV SYD.

En af dem, der fik sikret sig en af de eftertragtede grunde, er Allan Tonnisen. Med bopæl mellem Silkeborg og Aarhus og job på Fyn, så er placeringen i Vejle noget mere attraktiv for ham og hans familie.

- Vi er rigtig glade. Vi havde truffet beslutningen om at ville flytte, så nu glæder vi os til at blive tilflyttere til Vejle, siger han til TV SYD.

Hør Allan Tonnisen fortælle, hvordan han fik fingrene i byggegrunden, her (varighed 0:38)