TV der bevæger dig

16 fans gik glip af god fodboldkamp

En håndfuld fodboldfans blev søndag aften anholdt på grund af våbenlovs-overtrædelser og ulovligt fyrværkeri. Det drejer sig om både Esbjerg- og Brøndby-supportere. Arkivfoto.

16 fodboldfans blev anholdt af præventive grunde, inden kampen mellem Esbjerg og Brøndby søndag aften blev fløjtet i gang. De gik glip af en kamp, der var rigtig intens og velspillet trods manglende mål, da de to hold spillede 0-0 i overværelse af 10.077 tilskuere.

En kvinde og et barn kom under kampen på Blue Water Arena lettere til skade, da der blev afbrændt romerlys på udebaneafsnit.

- Vi har haft anholdt en håndfuld fodboldfans på grund af våbenlovs-overtrædelser og ulovligt fyrværkeri. Det drejer sig om både Esbjerg- og Brøndby-supportere. Der faldt dog ret hurtigt ro over byen efter kampens afslutning og alle er løsladt i løbet af aften-timerne. siger vagtchef Kjeld Jørgensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi mandag morgen til TV SYD.

Opgøret Esbjerg-Brøndby var en såkaldt høj risiko-kamp - og vurderet ud fra det, betegner politiet forløbet som relativt roligt.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden