TV der bevæger dig

17-årig alsing står til to-tre års fængsel i stor narkosag

Anklager kræver en 17-årig pige fra Nordborg idømt to til tre års fængsel for at have fragtet to kilo kokain fra en bil og ind i et hus i Klingbjerg nær Nordborg på Als, skriver jv.dk.

Det har anklageren i den store narkosag ved Retten i Sønderborg netop argumenteret for i sin procedure mod de i alt fire tiltalte.

Anklageren har samtidig understreget, at domsmandsretten dog bør tage hensyn til, at der i pigens tilfælde er formildende omstændigheder, som gør, at en eventuel fængselsstraf til den unge sanglærke kan gøres betinget eller delvis betinget.

De formildende omstændigheder skyldes til dels, at hun var under stærkt pres fra sin daværende otte år ældre kæreste, som er den hovedtiltalte i den store narkosag.

Pigens forsvarer har i sagen talt for, at den unge alsing skal omfattes af nødværge-bestemmelsen i straffeloven, fordi hun var under pres.

Den otte år ældre ekskæreste er tiltalt for at have indsmuglet 2,6 kilo kokain fra Tyskland til Danmark, ligesom han er tiltalt for at have "cuttet" stoffet og blandet det op, hvorefter det er solgt videre i en samlet mængde på 5,2 kilo.

Ekskærestens lillebror er tiltalt for at have hjulpet broderen med at blande kokainen op og for at have deltaget i videresalg.

Anklageren kræver ekskæresten idømt ni-ti års fængsel og lillebroren otte års fængsel, skriver jv.dk.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden