TV der bevæger dig

17-årig fra Nim blandt verdens bedste

Marie-Louise "Tulle" Christensen fra Nim er blandt verdens bedste til at udstille hunde. Mød hende i dagens udgave af Naboer. Foto: privatfoto

17-årige Marie-Louise "Tulle" Christensen fra Nim ved Horsens, er blandt verdens bedste junior-handlere til hundeudstillinger.

Der er en lang række dygtige talenter i Syd- og Sønderjylland, men det er nok de færreste, der kan kalde sig blandt verdens bedste. Det kan 17-årige Marie-Louise Christensen fra Nim.

Hun deltager hundeudstillinger, hvor hun har flere stævner i kategorien handling. Handling til hundeudstillinger handler om selve menneskets indsats under konkurrencen. Det vil sige alt fra vask til børstning og kontrol under opvisning, en disciplin som Marie-Louise Christensen er tre-dobbelt junior-danmarksmester i. Titlen som danmarksmester gav den unge østjyde en billet til junior-VM i sommer, der foregik i Milano. Her endte hun lige under podiet på en fjerdeplads.
Nu drømmer handler-talentet om at flytte til USA og fokusere fuldt ud på hundene.

Du kan møde Marie-Louise Christensen og hendes hunde i dagens udgave af Naboer. Det er på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden