18-årig anholdt i Frankrig som mistænkt for Sønderborg-skyderi

En 18-årig mand, som mistænkes for at stå bag skyderiet den 20. august 2016 på Koralvej i Sønderborg, blev onsdag aften anholdt i Marseille.

Den 18-årige mand, som mistænkes for at stå bag skyderiet den 20. august 2016 på Koralvej i Sønderborg, blev i aftes  kl. 20.40 anholdt i Marseille efter et tæt samarbejde mellem fransk og dansk politi.

På Koralvej blev en 29-årig mand for næsten to uger siden skudt i låret med en pistol og ramt i en pulsåre. Han blev dog reddet fra forblødning og er i dag uden for livsfare.

Den anholdte bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Marseille sigtet for forsøg på manddrab med henblik på udlevering til Danmark. Det oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi har stort set fra start vidst, hvem vi skulle gå efter. Den anholdte er af tunesisk afstemning og kendte ofret, som også er af udenlandsk herkomst, selvom de begge har bopæl i Sønderborg. Skyderiet er udløst af personlige uoverenstemmelser mellem de to - og er på ingen måde banderelateret, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen til TV SYD.