TV der bevæger dig

To 18-årige alvorligt forbrændt

To unge mænd blev alvorligt forbrændt i forbindelse med undervisning på Rybners Tekniske Skole. En er med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden er overført til Odense Universitetshospital. Foto: Scanpix Danmark

To unge mænd har i forbindelse med undervisning fået andengradsforbrændinger. Den ene er med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden til Odense Universitetshospital.

En helikopter og en ambulance blev tirsdag klokken 12.33 tilkaldt til Rybners Tekniske Skole i Esbjerg. To unge mænd er i forbindelse med undervisning blevet alvorligt forbrændt.

De har i forbindelse med undervisning håndteret en brandbar væske, som er gået galt. De har begge fået andengradsforbrændinger i ansigtet, på halsen og på armene, siger Mads Leervad Dammak.

Mads Leervad Dammark, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- De har i forbindelse med undervisning håndteret en brandbar væske, som er gået galt. De har begge fået andengradsforbrændinger i ansigtet, på halsen og på armene, siger Mads Leervad Dammark, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Den ene unge mand blev med det samme med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden blev i første omgang kørt i ambulance til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men senere i dag overført til Odense Universitetshospital, fortæller vagtchefen.

- Det er altid alvorligt med andengradsforbrændinger, men vi har ingen meldinger om, de er i livsfare, siger Mads Leervad Dammark.

Ifølge vagtchefen er politiet ikke længere på sagen, som nu overgået til Arbejdstilsynet. 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu