TV der bevæger dig

19-årig sigtet for at forsyne to piger med MDMA

I forbindelse med efterforskningen af sagen om de to piger, som lørdag morgen blev indlagt og behandlet for symptomer på MDMA-forgiftning, fandt Syd- og Sønderjyllands Politi frem til manden. Foto: HANDOUT / Ritzau Scanpix

En 19-årig mand fra Esbjerg er nu sigtet for at forsyne to piger på 15 og 16 år med euforiserende stoffer, formentlig MDMA. De to piger blev lørdag i bevidstløs tilstand bragt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Læs også Politiet: Rolig nat med fokus på unge og stoffer

Den 19-årige mand er sigtet efter straffelovens paragraf 252 for i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde at volde nærliggende fare for nogens liv eller førlighed. Han er også sigtet for handel med euforiserende stoffer.

I forbindelse med efterforskningen af sagen om de to piger, som lørdag morgen blev indlagt og behandlet for symptomer på MDMA-forgiftning, fandt Syd- og Sønderjyllands Politi frem til manden. Han har under afhøringen erkendt, at han havde overdraget euforiserende stoffer til de to piger. 

Efter afhøringen er den 19-årige blevet løsladt. Det vurderes, at der ikke er juridisk grundlag for en varetægtsfængsling, men han er fortsat sigtet, og der efterforskes stadig i sagen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi søndag morgen i en pressemeddelelse.

Der er ikke kommet anmeldelser om andre med forgiftningssymptomer.

Politiet: Ambulancefolk slog alarm

Den var ambulalancefolk, der slog alarm, da de blev kaldt til Fanø, hvor de to piger var var fundet bevidstløse lørdag morgen. Ved 11-tiden lørdag formiddag kom de to piger til bevidsthed igen og var uden for livsfare. 

00:46

Foto: Hans Lausten, TV SYD.

Luk video

Piger var på besøg

Efter udskrivning fra Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg lørdag aften, bliver der nu taget vare på de to piger, der ikke er lokale, på deres hjemegn, oplyser politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil ikke i øjeblikket give flere oplysninger om sagen - af hensyn til den videre efterforskning og pigernes anonymitet, lyder begrundelsen.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden