TV der bevæger dig

21-årig kvinde bider betjent i hånden og skal 70 dage i fængsel

Retten i Kolding fandt den 21-årige kvinde skyldig i alle tre forhold: Vold mod politi-tjenestemand og for ikke at ville give sine personlige oplysninger til politiet samt besiddelse af hash. Foto: TV SYD

En 21-årig kvinde skal tilbringe 70 dage i fængsel som straf for, at hun bed en betjent under en anholdelse og nægtede at opgive sit navn.

Straffen er udløst af tumulter for to måneder siden ved en ejendom i  Ny Nørup vest for Vejle.

Her blev politiet tilkaldt natten til onsdag den 19. juli, da den 21-årige kvinde sparkede til vinduer og døre og ville ind i huset, hvor hun ikke havde noget at gøre.

Hun var stækt beruset og ville hverken oplyse sit fulde navn, adresse eller fødselsdato, da den tilkaldte politipatrulje bad hende om det.

 I forsøget på at få hende med, bed hun den ene betjent i hånden. 

Mika Nissen, anklager, Sydøstjyllands Politi 

- Efter flere forsøg på at få hende til at samarbejde, valgte betjentene at tage hende med på stationen og i forsøget på at få hende med, bed hun den ene betjent i hånden. Da hun blev visiteret på politistationen fandt politiet også en mindre mængde hash, oplyser anklager Mika Nissen fra Sydøstjyllands Politi i en pressemedelelse om dommen.

Retten i Kolding fandt hende skyldig i alle tre forhold: Vold mod politi-tjenestemand og for ikke at ville give sine personlige oplysninger til politiet samt besiddelse af hash.

I strafudmålingen indgår også, at episoden udspandt sig i prøvetiden for en betinget dom, hun havde fået i april i år for blandt andet vold. Kvinden modtog dommen.
 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden