21-årig søn sigtes for drab på sin 63-årige far

En 21-årig mand er søndag anholdt og sigtet for drab på sin 63-årige far. Drabet er sket i den 63-åriges hus i det nordlige Esbjerg, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi søndag aften.

Søndag eftermiddag kl. 14.25 fik Syd- og Sønderjyllands Politi en henvendelse fra en borger, der undrede sig over, at det ikke var muligt at få kontakt med en 63-årig mand.

Politiet tog til mandens bopæl i den nordlige del af Esbjerg. Her blev der ved nærmere undersøgelse fundet et lig i huset.

- Anmelderen er en bekendt af den dræbte, oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Politiet mener, at manden har været udsat for en forbrydelse, og man har anholdt hans 21-årige søn.

- Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, fortæller Bent Thuesen.

Den 21-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag. Der er fortsat en del uafklarede omstændigheder i sagen, hvorfor politiet af efterforskningsmæssige årsager vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor i øjeblikket ikke give yderligere oplysninger i sagen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.