TV der bevæger dig

22-årig påkører betjent for at undgå anholdelse

Foto: Local Eyes

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med den 22-årige mand, der torsdag aften påkørte en betjent, da han ville stikke af fra politiet.

Omkring klokken otte torsdag aften blev en betjent påkørt af en 22-årig mand på knallert. Politiet opsøgte den 22-årige i forbindelse med en anden sag, da han kørte ind i betjenten og stak af fra stedet til fods. Betjenten er bragt til skadestuen og har formentlig brækket en arm. 

 

- Vi tager det her meget alvorligt. Vi ved, hvem manden er, og vi leder intenst efter ham med flere betjente og hunde. Han kan ligeså godt melde sig til den første betjent, han ser på sin vej, siger vagtchef Lars Grønlund til TV SYD. 

 

Gerningsmanden var iført sort jakke og grå hættetrøje. Han er i forvejen kendt af politiet. 

 

- Vi er desuden også aktive i forhold til hans omgangskreds, så de ved, at de ikke må skjule en eftersøgt. Derudover opfordrer vi folk, der ser én, der passer på beskrivelsen, til at ringe 1-1-4. 

 

Episoden fandt sted på Kobbelvænget i Fredericia, hvor politiet var ude i forbindelse med en anden sag. Klokken halv elleve torsdag aften var den ramte betjent endnu ikke udskrevet. 

 

- Det kan ikke passe, at vi ikke kan gøre vores arbejde uden at komme til skade. Som kollega gør det mig simpelthen vred, siger Lars Grønlund. 

 

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu