23-årig kravlede på tog og fik stød

En mand har fået alvorlige forbrændinger, efter at han natten til søndag kravlede på et tog og ramte en kørestrømsledning.

En mand fra Esbjergområdet fik natten til søndag stød, da han kravlede på et tog og ramte en kørestrømsledning. Det skete klokken 03.25 på Esbjerg Banegård.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at det var en rengøringskone, der fandt den 23-årige mand i flammer. Hun hørte et bump, da han faldt fra toget og ramte perronen. Den 23-årige blev i første omgang indbragt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men senere fløjet i helikopter til Rigshospitalet, hvor han bliver behandlet for sine forbrændinger, der er meget alvorlige.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Vagtchefen kender søndag formiddag ikke nærmere til hans tilstand.
- Han var ved bevidsthed, da patruljen nåede frem, men de havde ikke kontakt med ham. Derfor ved vi heller ikke, hvorfor han kravlede op på toget, forklarer Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.
- Det er en sørgelig hændelse, og vi kan ikke advare nok imod, at man kravler op på togvogne, fortsætter han.
De pårørende er blevet underrettet om ulykken.
Det sker jævnligt, at især unge mænd og kvinder bliver alvorligt forbrændte eller mister livet, når de i kådhed kravler op på taget af togvogne og kommer til at ramme en køreledning.
Så sent som i januar mistede en 17-årig dreng livet, da han kravlede op på et tog ved Høje Taastrup Station vest for København.