TV der bevæger dig

23-årig stukket ned på åben gade - døde på sygehuset

- Efter et par timer døde manden på sygehuset af sine kvæstelser, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD mandag morgen.

Den 23-årige kom efter de foreløbige oplysninger omkring midnat i klammeri med en yngre mand i Hospitalsgade i Kolding.

1 af 2

En 23-årig mand blev kort efter midnat stukket ned på åben gade i Kolding. Få timer senere døde han på sygehuset. En formodet gerningsmand er anholdt.

Den 23-årige kom efter de foreløbige oplysninger omkring midnat i klammeri med en yngre mand i Hospitalsgade i Kolding - og det udviklede sig til, at den 23-årige blev stukket ned.

Offeret blev hårdt medtaget kørt til sygehuset i Kolding, hvor lægerne i første omgang fik genoplivet den 23-årige.

- Men efter et par timer døde manden på sygehuset af sine kvæstelser, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD mandag morgen.

Politiet har mandag morgen ved 06-tiden fortsat mange uafklarede spørgsmål om sagens baggrund. Begge de involverede er fra Trekantområdet.

-Det er for tidligt at sige noget om baggrunden for deres opgør og om de indbyrdes relationer. Det ligger fast, at den 23-årige blev stukket ned med en spids genstand - men om det er en kniv, kan vi ikke sige endnu. Vi ved fra vidner, at to mænd lige efter midnat kom op at skændes i Hospitalsgade i Kolding, hvorefter den ene mand sank sammen, siger Frede Nissen til TV SYD. 

Manden, der stak, tog flugten til fods - men blev omkring ti minutter senere fundet liggende i en gade i nærheden, hvor han blev anholdt.

Den anholdte vil senere mandag blive fremstillet i et grundlovsforhør, når politiet har fået fastslået hans tilstand og afhørt ham.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden