24-årig eks-kæreste fængslet i fire uger sigtet for drab

En 24-årig mand, der er Kamilla Hantuschs eks-kæreste, blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drabet på Kamilla Hantusch efter et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Manden kærede ikke, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden er sigtet for at have dræbt Kamilla Hantusch, men den præcise sigtelse er ikke kendt på grund af, at sagen har kørt for dobbeltlukkede døre i retten. De første 14 dage af varetægtsfængslingen skal foregå i isolation.

Anklagemyndigheden havde bedt om dobbeltlukkede døre, så sigtelsen ikke kommer til offentlighedens kendskab, fordi politiet mener, det kan skade efterforskningen af drabssagen. Derfor er det foreløbig uklart, hvad politiet baserer mistanken mod ham på.

Det vides heller ikke, hvordan den 24-årige mand forholder sig til sigtelsen - men han kærede ikke varetægtsfængslingen til landsretten.

Liget af den 21-årige kvinde blev fundet ved Kliplev onsdag aften, og obduktionen bekræftede sent torsdag eftermiddag, at der med sikkerhed er tale om Kamilla Hantusch. Hun forsvandt 19. juli.