24-årig fra Haderslev lokker mindreårige til sex

En 24-årig mand fra Haderslev er dømt og sigtet for mere end 20 tilfælde af seksuelle overgreb på piger - heraf flere mindreårige. TV SYD sætter søndag fokus på sagen - og rejser bl.a. spørgsmålet om pigerne selv har et ansvar.

Den 24-årige er kommet i kontaklt med pigerne bl.a. via Facebook - og her er det lykkedes ham både at komme aftale møder med pigerne, men også at formå dem til sende billeder af sig selv.

Den 24-årige blev i februar dømt for en række forhold i byretten, men blev sat på fri fod, da han ankede til Landsretten - og i perioden, hvor han var på fri fod, har han tilsyneladende begået en ny stribe seksuelle overgreb - det har politiet i hvert faldet sigtet ham for.

Mandens forsvarer rejser i TV SYD spørgsmålet om de unge piger ikke har et med-ansvar. Vi taler med unge piger fra Haderslev og i studiet kommer ungdomsskoleinspektør John Madsen fra Vamdrup og giver sit bud på, hvad det er for piger, der risikerer at blive udsat for overgreb - og hvordan de undgår at blive ofre.