TV der bevæger dig

25-årig syrer idømt 13 års fængsel

En 25-årig syrisk mand er mandag ved Retten i Horsens idømt 13 års fængsel.

En 25-årig syrisk mand er mandag ved Retten i Horsens idømt 13 års fængsel. Dommen falder efter fem dages domsforhandling i en nævningesag om den 25-åriges drab på sin søster, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den dømte er fundet skyldig i at dræbe søsteren med adskillige stik og snit med en kniv sidste år i december – og i at flygte fra Psykiatrisk Afdeling på Horsens Sygehus i juni måned i år, mens han var varetægtsfængslet i surrogat.

- Udover fængselsdommen er den 25-årige mand desuden frakendt retten til at modtage ydelser efter søsterens død; herunder retten til arv, forsikringssummer og pensioner – og han er udvist fra Danmark med indrejseforbud for bestandig, siger anklager for Sydøstjyllands Politi, Anna Holm, i pressemeddelelsen.

Den dømte har været varetægtsfængslet i surrogat siden den 29. december 2014 - dog afbrudt i perioden 29. juni til den 24. juli 2015 efter flugten fra Psykiatrisk Afdeling. Den 25-årige blev efter flugten fundet i Grækenland, og han har siden været varetægtsfængslet i surrogat på Psykiatrisk Hospital i Risskov. Efter dommen afsoner han direkte i et dansk fængsel. 

Den tilalte modtog dommen. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden