TV der bevæger dig

2600 skolepatrulje-elever i Legoland

02:21

1 af 2

Året rundt står tusindvis af danske skolebørn tidligere op end alle deres skolekammerater ? frivilligt og ulønnet. Belønningen er en tur i Legoland.

Børnene der er med i skolepatruljerne trodser regn, sne, kulde og morgentræthed for at hjælpe skolernes andre elever sikkert over skolevejen. Den store indsats skal skolepatruljerne belønnes for, mener landets skoler, politiet og Rådet for Sikker Trafik.

Derfor får 2661 børn fra jyske og fynske skoler en hel dag væk fra skolen, hvor de kan lade de indre legebørn frit spil i Legoland.

Rådet for Sikker Trafik og repræsentanter fra Politiet vil begge dage møde op for at takke skolepatruljerne for deres store indsats.

- Skolepatruljernes store arbejde med trafiksikkerhed er en af de ting, som er med til at sikre, at vi har meget få ulykker på de danske skoleveje. Det er en indsats der skaber tryghed og sikkerhed på skolevejene. Skolepatruljerne er hverdagens helte og derfor fortjener de et kæmpe skulderklap, siger Mogens Kjærgaard Møller, adm. direktør Rådet for Sikker Trafik i en pressemeddelelse.

00:18 Luk video

Kom med tre begejstrede drenge en tur ned af vandfaldet (Varighed 20 sek)

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden