27-årig fik spængt fire fingre af

En 27-årig mand fra Tønder mister formentlig fire fingre på højre hånd efter en alvorlig fyrværkeriulykke allerede torsdag eftermiddag.

Han antændte et kanonslag, som var 15 cm langt og fire centimeter i diameter, ved Klyden i Tønder kl. 15.41. Kanonslaget sprængte i hånden på ham og han blev svært skadet. Han blev i redningshelikopter fløjet til sygehuset i Aabenraa og er senere overført til Odense.

Politiet fandt to tilsvarende kanonslag på stedet efter ulykken.

Smed kanonslag foran politiet 

En 17-årig mand var lidt for kæk, da han ved 2.30-tiden smed et kanonslag bogstavligt lige foran en patruljevogn i Esbjerg. Den unge mand blev visiteret - og han havde fire ulovlige kanonslag - og lidt amfetamin - på sig. Så han startede året med at blive anholdt...

Sår i ansigtet

Også allerede torsdag eftermidag fik en 58-årig kvinde læsioner i ansigtet, da nogle unge mænd smed et kanonslag efter hende ved banegårdspladsen i Vejen.

De unge mænd, der beskrives som 14-16-årige, råber "pas på!", men kvinden når ikke at reagere, inden kanonslaget eksploderer foran hende.

Kvinden får en del rifter i ansigtet - og et sår på størrelse med en to-krone.

Biler skade af fyrværkeri

Ved 20-tiden får politiet anmeldelse om, at to personbiler er skadet af fyrværkeri på Østergade i Varde. Et bomberør er væltet, og fyrværkeriet har lavet skader. Parterne blev dog enige om, at politiet ikke behøvede at blive indblandet i episoden, som betegnes som et hændeligt uheld.

Også i Tistrup blev anmeldt om fyrværkeriskader på en bil. Ved 20.40-tiden anmelder en bilejer, at en rude i hans bil er ødelagt af fyrværkeri, der er smidt på bilen.