TV der bevæger dig

27-årig fik spængt fire fingre af

En 27-årig mand fra Tønder mister formentlig fire fingre på højre hånd efter en alvorlig fyrværkeriulykke allerede torsdag eftermiddag.

Han antændte et kanonslag, som var 15 cm langt og fire centimeter i diameter, ved Klyden i Tønder kl. 15.41. Kanonslaget sprængte i hånden på ham og han blev svært skadet. Han blev i redningshelikopter fløjet til sygehuset i Aabenraa og er senere overført til Odense.

Politiet fandt to tilsvarende kanonslag på stedet efter ulykken.

Smed kanonslag foran politiet 

En 17-årig mand var lidt for kæk, da han ved 2.30-tiden smed et kanonslag bogstavligt lige foran en patruljevogn i Esbjerg. Den unge mand blev visiteret - og han havde fire ulovlige kanonslag - og lidt amfetamin - på sig. Så han startede året med at blive anholdt...

Sår i ansigtet

Også allerede torsdag eftermidag fik en 58-årig kvinde læsioner i ansigtet, da nogle unge mænd smed et kanonslag efter hende ved banegårdspladsen i Vejen.

De unge mænd, der beskrives som 14-16-årige, råber "pas på!", men kvinden når ikke at reagere, inden kanonslaget eksploderer foran hende.

Kvinden får en del rifter i ansigtet - og et sår på størrelse med en to-krone.

Biler skade af fyrværkeri

Ved 20-tiden får politiet anmeldelse om, at to personbiler er skadet af fyrværkeri på Østergade i Varde. Et bomberør er væltet, og fyrværkeriet har lavet skader. Parterne blev dog enige om, at politiet ikke behøvede at blive indblandet i episoden, som betegnes som et hændeligt uheld.

Også i Tistrup blev anmeldt om fyrværkeriskader på en bil. Ved 20.40-tiden anmelder en bilejer, at en rude i hans bil er ødelagt af fyrværkeri, der er smidt på bilen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden