28-årigs familie får vished efter fire måneders eftersøgning

Det var liget af den 28-årige Michal Piotr Sech fra Fredericia, der onsdag eftermiddag blev fundet ved udmundingen af Vejle Fjord. Med fundet får den polske mands familie efter fire måneder vished om hans skæbne.

Han blev sidst set i live natten til søndag den 15. januar klokken cirka 02.30 ved krydset Prinsessegade/Sjællandsgade i Fredericia, da han var på vej hjem fra en tur i Fredericias natteliv. 

Der er i flere omgange foretaget intense og minutiøse eftersøgninger af den 28-årige polske mand, der boede i Fredericia.

Efter hans forsvinden ledte politi, hjemmeværn samt familie og venner efter Michal Piotr Sech i og omkring Fredericia. Hverken hans telefon eller betalingskort er brugt siden, at han forsvandt natten til den 15. januar nærheden af byens kanaler og havn.

Fra begyndelsen frygtede politiet, at han skulle være faldet i havnen i Fredericia og fastslog den gang, at intet taler for, at der ligger en forbrydelse bag den 28-åriges forsvinden. 

Efter fundet i går bliver der torsdag foretaget ligsyn og senere obduktion, oplyser Sydøstjyllands Politi. Det var en sejler, der opdagede liget i vandet ved udmundingen af Vejle Fjord i Lillebælt ud for Barrit, der ligger næsten på højde med Fredericia og Trelde Næs på sydsiden.