TV der bevæger dig

282 para-batmænd og kvinder på vej til næste uges EM i Vejle

Der bliver hård kamp om hver eneste bold. Der bliver ingen lette kampe ved EM, siger Peter Rosenmeier, forsvarende europamester i klasse 6, fra I.H. Aalborg. Foto: Brian Mouridsen.

Europas bedste bordtennisspillere med handicap har sat kursen mod Danmark for at kæmpe om EM-titler i para-bordtennis.

Fra mandag og frem til lørdag i efteråsferien  er Vejle centrum for europæisk handicapidræt, når 282 spillere fra 31 lande deltager i EM i parabordtennis. Mesterskabet, der for anden gang i historien afvikles i Danmark, er sæsonens helt store mål for den europæiske bordtenniselite.

- Vejle er et afgørende stop på vejen mod næste års Paralympiske Lege i Rio, og der bliver hård kamp om hver eneste bold. Der bliver ingen lette kampe ved EM, siger Peter Rosenmeier, forsvarende europamester i klasse 6,  fra I.H. Aalborg.

EM arrangeres af EliteVejle og Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) i samarbejde med Vejle Kommune, Sport Event Denmark og Dansk BordTennis Union, og forberedelserne har stået på i over et år. Derfor ser formand for ElliteVejle Per Olesen frem til, at i omegnen af 500 spillere, trænere, dommere og andre bordtennisfolk i løbet af denne uge ankommer til Vejle:

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Vores ambition har været at arrangere alle tiders bedste EM i parabordtennis, og det er vi klar til at levere i Vejle, siger Per Olesen, der glæder sig over den store lokale opbakning til EM.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden