TV der bevæger dig

29-årig fængslet for røveri i Varde

En 29-årig mand er fængslet i fire uger efter røveri mod Netto-forretning i Varde.

En gerningsmand, der blev anholdt under et røveri mod en Netto-forretning i Varde lørdag aften, er ved et lukket retsmøde blevet fængslet i fire uger. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet er dog tilbageholdende med at give yderligere oplysninger om den fængslede, da det leder efter endnu en mistænkt.

Personalet i forretningen gjorde klart til at lukke butikken, da to mænd - den ene bevæbnet med en skarpladt tromlerevolver - forsøgte at true sig til dagens omsætning.

Mens den ene gerningsmand blev anholdt, slap den anden væk.

Politiet kunne være hurtigt til stede, efter at personalet i butikken fik trykket på en overfaldsalarm.

Dermed kunne de anholde en 29-årig mand, som altså nu er fængslet.

Politigården i Varde ligger få minutters kørsel fra Netto-forretningen, og den første patruljevogn var så hurtigt fremme, at den anholdte blev pågrebet inde i forretningen.

Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvilken nationalitet den fængslede mand har. Ifølge vidner til røveriforsøget talte den undslupne person gebrokkent dansk.

- Men det kan jo være påtaget, lyder vurderingen fra politiets vagtchef.

Vidners beskrivelse af den eftersøgte varierer en del, men det går igen, at han er normalt bygget, mellem 170-180 centimeter høj, mørklødet med brune øjne og sort hår.

Han kørte væk i en mørk, sandsynligvis sort VW Golf. Under røveriforsøget var han iført en hvid og rød jakke med hætte eller hættetrøje og tætsiddende solbriller.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden