TV der bevæger dig

29-årig kvinde slipper heldigt fra alvorlig ulykke

00:33

Indsatsleder Sten Christensen fortæller, hvad der er sket. Video: John Melin, TV SYD

Et banalt uheld, hvor en bil kørte i grøften på motorvej E45 ved Aabenraa, skabte kø, som flere trafikanter overså med en ny alvorlig ulykke til følge. 29-årig kvinde er sluppet heldigt, oplyser politiet onsdag aften.

Kort før klokken 12.30 kørte en bil i grøften på motorvej E45 ved afkørsel 70 ved Rødekro i det sydgående spor.

Det skabte hurtigt en længere kikke-kø - og ved 13.30-tiden skete ulykken, hvor to personbiler og en lastbil bagerst i køen var impliceret.

To personbiler og lastbil var impliceret i den seneste ulykke tidlig onsdag eftermiddag. Foto: John Melin, TV SYD

En 29-årig kvinde i en af personbilerne blev hårdt kvæstet og hastekørt til Odense Universitetshospital i ambulance med eskorte af to motorcykler.

Onsdag aften er der der godt nyt om kvindens tilstand. Hospitalet har meddelt politiet, at kvinden er sluppet med lettere kvæstelser.

Det viste sig heldigvis, at hun er sluppet heldigt - omstændighederne taget i betragtning. Den 29-årige var fører af en personbil, der blev ramt baggfra af en anden personbil og skubbet op bag i en holdende lastbil bagerst i køen.

Mads Leervad Dammark, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Det viste sig heldigvis, at hun er sluppet heldigt - omstændighederne taget i betragtning. Den 29-årige var fører af en personbil, der blev ramt bagfra af en anden personbil og skubbet op bag i en holdende lastbil bagerst i køen, siger vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Under oprydningen var motorvej E45 spærret mellem rasteplads Øster Løgum og Aabenraa N.

Det var anden gang på tre dage, at E 45 blev ramt af ulykker ved kø-kørsel. Mandag var motorvejen ved Haderslev Syd spærret i hele ni timer og først helt åben igen klokken tre natten til tirsdag.

Læs også Rumænsk lastbil efterlyses efter motorvejskaos


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App