TV der bevæger dig

31-årig mand sigtes for at ville dræbe kvinde med kniv

Den 31-årige sigtes på for forsøg på manddrab. Politiet mener, at han med en kniv forsøgte at dræbe en 31-årig kvinde på en adresse i Storegade i Bramming. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Politiet mener, at en 31-årig mand med en kniv forsøgte at dræbe en jævnaldrende kvinde på en adresse i Storegade i Bramming. Foto: Google Earth

1 af 2

En 31-årig mand, der onsdag blev anholdt i forbindelse med et overfald på en jævnaldrende kvinde i Storegade i Bramming, bliver torsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg.

Den 31-årige sigtes for forsøg på manddrab. Politiet mener, at han med en kniv forsøgte at dræbe en 31-årig kvinde på en adresse i Storegade i Bramming.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog en anmeldelse om overfaldet onsdag klokken 12.15, og den 31-årige mand blev anholdt uden dramatik klokken 13.24 i kort afstand fra gerningsstedet.

Den 31-årige kvinde, der blev kvæstet med en kniv, er indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men er uden for livsfare.

Anklagemyndigheden vil begære dørene lukket ved grundlovsforhøret, der finder sted ved Retten i Esbjerg klokken 13.

Politiet har ikke ønsket at oplyse noget om de to 31-åriges indbyrdes relationer eller et muligt motiv for drabsforsøget. 

Læs også Kvinde overfaldet i Bramming

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden