TV der bevæger dig

31-årig mand sigtes for at ville dræbe kvinde med kniv

Den 31-årige sigtes på for forsøg på manddrab. Politiet mener, at han med en kniv forsøgte at dræbe en 31-årig kvinde på en adresse i Storegade i Bramming. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Politiet mener, at en 31-årig mand med en kniv forsøgte at dræbe en jævnaldrende kvinde på en adresse i Storegade i Bramming. Foto: Google Earth

1 af 2

En 31-årig mand, der onsdag blev anholdt i forbindelse med et overfald på en jævnaldrende kvinde i Storegade i Bramming, bliver torsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg.

Den 31-årige sigtes for forsøg på manddrab. Politiet mener, at han med en kniv forsøgte at dræbe en 31-årig kvinde på en adresse i Storegade i Bramming.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog en anmeldelse om overfaldet onsdag klokken 12.15, og den 31-årige mand blev anholdt uden dramatik klokken 13.24 i kort afstand fra gerningsstedet.

Den 31-årige kvinde, der blev kvæstet med en kniv, er indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men er uden for livsfare.

Anklagemyndigheden vil begære dørene lukket ved grundlovsforhøret, der finder sted ved Retten i Esbjerg klokken 13.

Politiet har ikke ønsket at oplyse noget om de to 31-åriges indbyrdes relationer eller et muligt motiv for drabsforsøget. 

Læs også Kvinde overfaldet i Bramming

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu