TV der bevæger dig

36 år som revykonge rinder ud for Leif Maibom med et brag af en revy

01:18

Jeanne Boel forklædt som uddannelses- og Intergrationsminister (V) Inger Støjberg, der i egen person sad blandt publikum og tilsyneladende nød revyen. Video: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Leif Maibom i parodien som ældreminister Thyra Frank i Sønderborg Sommer revy 2017. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Leif Maibom på scenen med skuespiller og instruktør Jeanne Boel til premieren på den 36. Sønderborg Sommer Revy. Årets revy 2017 bliver Maiboms sidste som skuespiller. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Jeanne Boel forklædt som uddannelses- og Intergrationsminister (V) Inger Støjberg, der i egen person sad blandt publikum og tilsyneladende nød revyen. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

1 af 4

Leif Maibom tager i år afsked med livsværket i Sønderborg. Et af årets glansnumre er Støjberg i en hidsig duet med Trump. Et nummer den ægte Støjberg morede sig noget over.

Sønderborg Sommer Revy havde lørdag aften premiere på årets forestilling 'Når enden er god' på Hotel Comwell. Revyen bliver Leif Maiboms sidste. 

Efter 36 år på pinden trækker den populære revykonge sig som skuespiller, og påbegynder også en overdragelse af livsværket til skuespiller og instruktør Jeanne Boel og hendes mand. 

Til premieren fredag var hele tre ministre mødt op for at se forestillingen - med risiko for at se sig selv paroideret på scenen.

Til premieren deltog ældreminister Thyra Frank (LA), udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) samt sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

Inger Støjberg kunne blandt andet nyde sig selv (Jeanne Boel) i en hidsig dialog med Donald Trump (Rasmus Krogsgaard) om, hvem af dem, der er hårdest i filten - til stor morskab for den ægte Inger Støjberg. 

Udlændinge- og integrationsminister (V) Inger Støjberg nød premieren og tilsyneladende også parodien på sig selv ved Sønderborg Sommer Revy fredag aften.

Også Thyra Frank kunne se sig selv i Leif Maiboms parodi om hendes første turbulente dage som nyvalgt minister.

Den første anmeldelse af årets revy er tikket ind, hvor BT giver masser af roser og fem stjerner til revyen.

Der er sat 22.000 billetter til salg til revyen, som løber frem til 29. juli, og langt de fleste billetter er i følge revyens hjemmeside solgt.

Hvis man gerne vil se revyen, så er der få ledige billetter i hverdagene i juli måned, og ellers opfordrer revyen til, at man spørger efter uafhentede billetter på dagen.

Revyholdet 2017 består af Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Rasmus Krogsgaard, Jacob Morild og Leif Maibom.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu