38-årig nægter sig skyldig

I sagen om overgrebene på unge drenge i Fredericia nægter den tiltalte mand sig skyldig.

På førstedagen i retssagen mod den 38-årig mand fra Fredericia nægter den tiltalte sig skyldig. Det fortæller TV SYDs reporter, som var til stede under den åbne del af dagens retsmøde.
Manden er tiltalt for flere tilfælde af seksuelle overgreb på flere drenge i alderen 12 til 14 år.

Manden er anklaget for otte tilfælde af fuldbyrdet samleje eller anden kønslig omgang med mindreårige. Tiltalte nægter sig skyldig i samtlige anklager. Omkring sin kontakt med drengene forklarer manden, at han ikke har megen social kontakt med voksne.

- Jeg kan ikke med voksne. De forstår ikke min humor. Det gør teenagere og unge mennesker, sådan har jeg altid haft det, sagde den 38-årige tiltalte i dag i retten.

quote

Når jeg er fuld, så har jeg ingen stopknap.

38-årig tiltalte

I et af forholdene er manden tiltalt for at have haft samleje med en dengang 12 årig dreng fra Fredericia i perioden fra november 2011 til august 2013. Den tiltale fortalte i retten, at de havde onaneret sammen efter at drengen var fyldt 15 år

Til et spørgsmål fra anklager om hvorfor den tiltalte kun havde kontakt til unge drenge, svarede tiltalte at pigerne tog afstand fra ham og de ikke kunne lide når han var fuld.

- Når jeg er fuld, så har jeg ingen stopknap, sagde tiltalte.

Under dagens retsmøde var der indkaldt omkring 14 vidner. Vidnernes videoforklaring forgik bag lukkede døre.

Retssagen fortsætter til og med onsdag.