380 hunde udstilles i Kolding Storcenter

En lokal fotograf blev inspireret af sin egen hund til at tage billeder af andre hunde. Nu udstilles de i Kolding Storcenter.

Hunden er uden tvivl menneskets bedste ven. Men somme tider er der tale om et venskab, der ikke er helt problemfrit. Det oplevede fotografen Ragno Nero fra Kolding med sin hund. Derfor gik hun i gang med at fotografere dem - dels for at blive klogere på hunde - dels for at mindske sin egen frygt for de firbenede.

Det blev til i alt 380 hundeportrætter, der nu udstilles i Kolding Storcenter fra d. 10. til den 30. august.

Billederne er blevet taget mellem januar og juni, og omfatter intet mindre end 150 forskellige hunderacer

- Udstillingen er sød, sjov og nuttet. Jeg håber at kunne få folk til at smile, når de ser den! Udover det så har det været terapi for mig.

Jeg har været virkelig bange for hunde, men nu er det noget bedre.

Jeg har stadig mine fordomme, og hvis der kommer en hund løbende imod mig, skal jeg lige samle mig selv. Jeg vil gerne vise at alle hunde kan være søde, og at de findes i alle mulige former og farver. Udover det, så håber jeg at folk får øjnene op for, hvor gammel en hund kan blive, og at man ikke bare kan skifte den ud. Der findes en masse sager med omplaceringshunde, og det er typisk fordi folk ikke har sat sig ind i hvilken hund de har, siger fotografen bag udstillingen, Ragno Nero, i en pressemeddelelse.