42-årig mand fra Brørup er offer for eksplosions-brand

Syd- og Sønderjyllands politi har nu endeligt identificeret den ene af de to dræbte i forbindelse med eksplosionsbranden i St. Andst ved Vejen. Det drejer sig om en 42-årig mand fra Brørup.

Politiet har en formodning om, hvem den anden dræbte er, men afventer endelig identifikation af vedkommende. Det vil sandsynligvis ske mandag.
De pårørende til den 42-årige mand er underrettet.

Med hensyn til eksplosionsområdet er teknikere og efterforskere stadig i gang med at gennemgå og rydde op. Arbejdet bliver ikke færdigt søndag, men vil blive indstillet ved mørkets frembrud. Det fortsætter mandag.

Der er fundet yderligere ikke-eksploderet fyrværkeri på området, som forsvarets ammunitionsrydningstjeneste har sikret og transporteret væk.

Der kan fortsat endnu ikke siges noget om årsagen til eksplosionen, og politiet har foreløbig ikke sigtet nogen i sagen.

Afspærringerne vil blive bibeholdt, men de vil blive tilpasset  efterhånden som undersøgelserne skrider frem.

Ikke alle kan komme hjem søndag

Politiet har underrettet beboerne på Frederiksbergvej 14-16-18 og 20 samt Glibstrupvej 7A, 11 og 13 om, at de ikke vil kunne komme hjem i dag.

Tre ejendomme er frigivet, men her er der bygningstekniske skader som betyder, at ejerne skal kontakte deres forsikringsselskab og få indledt skadessager.
Patruljer er behjælpelige med, at ejerne af de stadigt spærrede bygninger kan afhente nødvendige ejendele.