TV der bevæger dig

42-årig tyv tog omvendt springtur ind i arresten

En meget beruset 42-årig mand tog natten til lørdag en omvendt springtur, da han hoppede over hegnet til arresten i Vejle. Foto: Hans Lausten, TV SYD

En 42-årig mand tog natten til lørdag en omvendt springtur, da han hoppede over hegnet ind til arresten i Vejle. Manden var på tyvetogt og havde mistet orienteringen i en brandert.

Normalt prøver tyveknægte at komme ud fra arresten på det, som man ofte kalder en springtur - men ved 03-tiden natten til lørdag forsøgte en meget beruset 42-årig mand sig med en springtur den anden vej, da han hoppede over hegnet til arresten i Vejle, der ligger bygget sammen med politistationen.

- Det er en spøjs sag. Manden havde forinden stjålet nogle ting fra en havetraktor i nærheden. I nattens mulm og mørke må han have mistet orienteringen. Pludselig hørte personalet i arresten støj udefra, og de fandt den 42-årige mand ligge hjælpeløs på jorden indenfor hegnet, siger vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi, lørdag morgen til TV SYD.

Anholdt to gange 

Den 42-årige fik dog ikke lov til at overnatte i arresten, da han var så beruset, at han i stedet har tilbragt natten i detentionen, hvorfra han vil blive løsladt, når promillen er fordampet. Han kan også forvente en bøde.

Det var anden gang på få timer, at den 42-årige blev anholdt. Ved 22-tiden fredag aften blev nemlig taget på fersk gerning, da var i gang at stjæle fra et kælderrum i Ribegade - men blev løsladt efter afhøring.

Læs også 84 sigtelser til vognmand udløser kæmpebøde

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden