TV der bevæger dig

44-årig sigtet for seksuelle overgreb på syv skoledrenge

De syv drenge gik alle på Hornsyld Skole, mens krænkelserne stod på. Foto: Google Street View

Politiet mener, at syv drenge igennem flere år har været udsat for blufærdighedskrænkelse fra en 44-årig mand. Blandt de krænkede er mandens egen søn.

Allerede i foråret omtalte TV SYD sagen. Nu har politiets efterforskning gennem de seneste måneder ført til, at den 44-årige mand er blevet sigtet for en lang række tilfælde af blufærdighedskrænkelse af syv skoledrenge på Hornsyld Skole. De syv drenge gik alle i sønnens klasse, og sønnen er selv blandt de krænkede.

- Det drejer sig om i alt 17 sigtelser, som hver i sær indeholder flere forseelser. Det har blandt andet været under køreture, siger leder af lokalpolitiet i Horsens, Peter Thaysen, til TV SYD.

Efterforskningen viser, at de mange overgreb på de i dag 10-årige drenge er sket systematisk gennem flere år. Fra slutningen af 2013 til februar i år, hvor Hedensted Kommune anmeldte sagen.

Ifølge politiet er krænkelserne sket på drengenes skole - i forbindelse med at den 44-årige hentede børnene. Men også i den sigtedes bil og i Hornsyld Svømmehal.

Børnene har under afhøringerne fortalt, at krænkelserne skete under leg med den 44-årige. Her blev børnene berørt på kroppen og indenfor underbukserne.

Sydøstjyllands Politi er nu så langt med efterforskningen, at de snart videregiver sagen til retsforfølgelse.

- Vi overleverer sagen til anklagemyndigheden i næste uge, når vi har afsluttet den sidste afhøring. Men vi regner ikke med at udvide antallet af sigtelser, siger Peter Thaysen.

Udover de 17 sigtelser, så er den 44-årige også sigtet for anden kønslig omgang med sin plejesøn, der i dag er voksen.

Sagen begyndte, da en forælder til et af de involverede børn henvendte sig til Hornsyld Skole i februar og fortalte om hændelserne. Derefter politianmeldte Hedensted Kommune den 44-årige mand.

Den sigtede boede alene med sin søn, mens krænkelserne stod på. Sønnen går i dag ikke længere på Hornsyld Skole, er fjernet fra sin far og bor i stedet sammen med sin mor.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden