450-kamps-jubilar forlænger

Mads Lund, som forleden kunne fejre jubilæum med 450 kampe for SønderjyskE, har forlænget kontrakten med de sønderjyske mestre.

- Mads Lund er en dygtig tovejs spiller, der kan dække flere positioner og som med sin fysik er et vigtigt våben i holdets offensiv siger sportschef Søren Stochfisch. Han udvikler sig til stadighed, og fortjener stor ros for også at tage ansvar for de unge spilleres udvikling.

Mads Lund har trådt sine barneskøjter i moderklubben, Vojens Ishockey Klub. Og i forbindelse med grundspillets sidste hjemmekamp den 1. marts rundede han 450 kampe.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for at repræsentere SønderjyskE, den 25-årig forward. Det hele er meget professionelt, og sammenholdet i omklædningsrummet mellem spillere, trænere og materialefolk er fantastisk.

- I denne sæson har jeg fået meget ansvar i samarbejdet med de unge spillere i tredjekæden, ligesom jeg også har opnået meget spilletid i powerplay og boxplay.

- Jeg kan fortsat udvikle mit spil, og jeg håber, at det i den kommende sæson bliver til endnu mere ansvar og spilletid i en bærende rolle på holdet, slutter Mads Lund.

 

Fakta Mads Lund

Alder: 25 (24.11. 1988)
Højde: 188 cm.
Vægt: 95 kg.
Position: Forward
Spilletrøje: 13
Kontrakt: 30.06. 2015
Debut: 19.11. 2004 (450 kampe i SønderjyskE).