TV der bevæger dig

49 bilister taget for at tale håndholdt i deres mobiltelefon

Onsdag afslørede Syd- og Sønderjyllands Politi ikke færre end 49 telefon-syndere på en enkelt dags indsats i Ribe.

Bilister taler håndholdt i deres mobiltelefoner og sender SMS som aldrig før, mens de kører. Det kan ses hver dag i trafikken. Onsdag afslørede Syd- og Sønderjyllands Politi ikke færre end 49 telefon-syndere på en enkelt dags indsats i Ribe.

Man skal ikke køre lang tid på hverken motorvej, landevej eller i de danske byer for at se trafikanter i alle afskygninger, der ivrigt taler i håndholdte mobiltelefoner eller læser og skriver SMS, mens de kører bil eller cykler.

Onsdag brugte en politipatrulje en arbejdsdag i Ribe-området - og det blev til ikke færre end 49 rapporter, som udløser 49 bøder på hver 1500 kroner og samlet giver 73.500 kroner til statskassen.

- Det er et stort tal - men afspejler jo desværre den trafik- og mobilkultur, der hersker, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Syd- og Sønderjyllands Politi kører i denne uge en kampagne rettet mod trafikanter, der forsynder sig mod reglerne om mobilsnak og  bilister, der glemmer eller bevidst lader være med at bruge sikkerhedsseler.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden